вторник, 7 октября 2014 г.

Осінній фестиваль квітів у “Мануфактурі”!

11-12 жовтня 2014 року з 12 до 17 години в аутлет-
містечку «Мануфактура» пройде свято осені - Осінній фестиваль квітів.

Яскрава і багата на барви осінь дарує нам неймовірні творчі можливості. Що можна зробити з простого листя? Як сплести килим з трави? Як зробити квіткові композиції в гарбузі? Все це, і набагато більше, Ви зможете побачити на майстер-класах під час свята осінніх квітів в "Мануфактурі".
У програмі фестивалю: дефіле квіткових суконь, ярмарок дизайнерських букетів і аксесуарів та розіграш подарунків!
Крім того, 12 жовтня на території аутлет-містечка «Мануфактура» з 14 до 19 години пройде вишукана музична та розважальна програма у стилі гучних фестивалів лазурного узбережжя кінця 1920-х рр., присвячена прем'єрному показу фільму «Магія місячного сяйва» у кінотеатрі Баттерфляй Кантрі.
У цей теплий осінній день гості заходу потраплять у атмосферу традиційного ярмарку 20-30-х рр. ХХ ст. на якому можна буде скуштувати і придбати фруктові конфітюри, фірмове печиво і вафлі, солодку вату та різнокольорові льодяники. На уквітчаних вулицях «Мануфактури» відвідувачі зможуть покататися на ретро велосипеді та побачити старовинні автомобілі.
З 17 години на гостей чекатиме театральна вистава студії «Біла Ворона», виступ джазового колективу «Гурт-Йогурт» та розіграш подарунків, серед яких білети у кіно та ексклюзивні кіно-сувеніри. Ведучий – зірка української поп-музики та шоу-мен Андрій Кіше.
Чекаємо на Вас 11 і 12 жовтня в аутлет-містечку «Мануфактура» за адресою – Обухівське шосе-2, д.2, с. Ходосівка.

Комментариев нет:

Отправить комментарий