среда, 29 ноября 2017 г.

Діти за майбутнє України щорічний фестиваль Тетяни Петракової

22 листопада у стінах Українського дому відбувся щорічний фестиваль Тетяни Петракової «Діти за майбутнє України». Захід об’єднав понад 500 дітей із різних куточків країни!
http://luckyukraine.in.ua/wp-content/uploads/2017/11/IMG_0503-1.jpg
Ведучими святкового дійства стали Андрій Кіше та юна Меліса Омероглу.
Головна мета проекту - підтримка творчого потенціалу талановитої, обдарованої молоді.
Юні та обдаровані учасники фестивалю пройшли червоною доріжкою разом з бійцями АТО, взяли участь в загальних постановах з артистами . Виступи юних талантів неймовірно захопили та розчулили присутніх, примусивши аплодувати стоячи, буквально, зі сльозами на очах. За словами Тетяни, натхненниці фестивалю, одним із головних завдань кожного українця є долучення дітей до розвитку країни. «Хочу в черговий раз подякувати кожному, хто допомагає реалізувати та підтримати нашу обдаровану молодь, яка дає віру та надію в світле майбутнє кожного з нас!», - зазначила організаторка.
http://luckyukraine.in.ua/wp-content/uploads/2017/11/IMG_0171.jpg
Окрім того, фестиваль об’єднав велику кількість відомих особистостей, волонтерів, громадських діячів, меценатів, зірок. Підтримати дітей з захопленням завітали: Ігор Кондратюк, Марина Кінах, Наталія Валевська, гурт Анна-Марія, Ілларія, Алла Мартинюк, Лілія Українська, Ксюша Київська.

Партнери фестивалю: благодійний фонд «Здорове дитинство без обмежень»; мережа ресторанів «L`KAFA»; фінансова група «Каштан 2000» та його директор та меценат Сергій Позняк; стоматологічна клініка Total Dental; автосалон Ford; міжнародна логістична компанія ArtLogistic; український бренд одягу для маленьких принцес Mi-mi-SO; мережа мультибрендових бутиків одягу One Group; інтернет-видання «Обозреватель»; LuckyUkraine; ТВ-проект «Start time» з Жанною Палецькою; Holidаy Tuse.

Комментариев нет:

Отправить комментарий