понедельник, 22 августа 2016 г.

Благодійність замість квітів

«Розвиток дитини» запрошують школи та дитячі садки, а також вчителів та вихователів приєднатися до акції «Благодійність замість квітів», метою якої є зібрання коштів для онкохворих українських дітей, які потребують нашої допомоги.
В рамках проведення акції ми пропонуємо батькам школярів та дошкільників замість придбання квітів на День знань передати ці кошти дітям, які потребують лікування, а замість квітів подарувати вчителю або вихователю дитячого садка спеціальний сертифікат про благодійну допомогу.
У той же час вчителям шкіл та вихователям дитячих садків ми пропонуємо відмовитись від звичних квіткових подарунків і повідомити про це своїм учням та їхнім батькам на своїй сторінці у соціальній мережі, на шкільному стенді або на сайті школи.
Щоби взяти участь в акції та проінформувати про це батьків, навчальні заклади, вчителі та вихователі можуть скористатися спеціально підготовленими матеріалами.
Пам’ятайте, що квіти досить швидко зав'януть, а благодійна допомога дозволить змінити життя не однієї дитини та її сім'ї на краще.
Організатори акції: Благодійний фонд «Таблеточки» та сайт «Розвиток дитини». Інформаційний партнер сайт «Освіта.ua». Всі зібрані кошти будуть направлені до Міжнародного благодійного фонду «Таблеточки».
Міжнародний благодійний фонд «Таблеточки» захищає інтереси дітей з онкологічними захворюваннями в Україні. Фонд заснований волонтерами у 2011 році. Фонд надає дітям паліативну та психологічну допомогу, допомагає батькам, розвиває донорський рух в Україні. Детальніше на сайті www.tabletochki.org
Сайт «Розвиток дитини» є інтернет-ресурсом, що створений задля допомоги батькам, вихователям та вчителям в навчанні дітей. Матеріали сайту мають як інформаційну, так і практичну складову. На сайті розміщуються статті, практичні та творчі завдання для дітей, а також інші матеріали для розвитку дитини.
Отримати консультаційну допомогу ви можете за телефоном (044) 200-28-38.

Комментариев нет:

Отправить комментарий