четверг, 7 ноября 2013 г.

ЮНІСЕФ і Pampers рятують життя!

ЮНІСЕФ і Pampers рятують життя! - Архив


29 квітня об 11:00 годині у прес-центрі «Український час» за адресою:
«Український дім», вул. Хрещатик, 2 відбулась прес -конференція присвячена запуску другої хвилі спільного проекту ЮНІСЕФ і Pampers «1 упаковка = 1 вакцина, що рятує життя». У прес - конференції приймали участь відомі зірки - матері, яки не остались по-осторонь страшної хвороби, яка спіткає що року близько 140 000 малят у державах що розвиваються. 

Масштабна доброчинна акція допомагає зібрати кошти на придбання вакцин для щеплення і закликає нас всіх спільно захищати дітей не тільки в Україні, а і в світовому контексті. Це вже друга спільна благодійна акція заради порятунку дітей від страшної хвороби. Свій початок вона взяла у 2006 році у Великобританії, було зібрано багато вакцин, що допомогли врятувати мільйони людей. 

Євгенія Власова є послом цієї акції в Україні. Саме завдяки її участі було записано зворушливу і емоційну колискову пісню, яка стала гімном благочинної програми. Але Євгенія не єдина українська зірка, яку схвилювала проблема правця у новонароджених. Ніна Матвієнко, Сніжана Єгорова, Анжеліка Рудницька, Катерина Бужинська, Наталія Валевська і Олена Гребенюк об’єдналися, щоб записати збірку колискових пісень на підтримку ініціативи Pampers та ЮНІСЕФ «1 упаковка = 1 вакцина, що рятує життя». На конференції «Зіркові мами» представили диск з колисками для малят. Вони щиро сподіваються, що цей диск допоможе привернути ще більше уваги до жахливої хвороби, яка нещадно вбиває малюків у країнах, що розвиваються, і зібрати якомога більше коштів на придбання вакцин. Саме тому під час запису диску «зіркові» артистки не просто заспівали колискові, а вклали в них серце і душу: кожна пісня на диску – це маленька історія любові та ніжності. 
Ви також можете взяти активну участь в ініціативі «1 упаковка = 1 вакцина, що рятує життя». Для цього достатньо придбати упаковку підгузників або серветок зі спеціальною позначкою. Диск с колисковими вам буде презентовано в місцях продажу товарів від Pampers. З кожної проданої пачки Pampers передаватиме ЮНІСЕФ кошти на одну життєво - необхідну вакцину, щоб допомогти матері й дитині, які цього потребують. Лише двох вакцин від правця достатньо для повного захисту матері й кожної дитини, яка народиться у цієї матері протягом трьох років. 
Лише об’єднавши зусилля, ми зможемо досягти найголовнішої мети – подолати правець матерів і новонароджених у всьому світі до 2012 року, а це 200 000 000 вакцин. 
Світ не може бути щасливий, коли десь, на землі, проливається бодай одна сльоза маленької дитини. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий