пятница, 8 февраля 2019 г.

Премія для ЗМІ Lucky Ukraine Media Awards на честь Дня народження засновніці 1-го блог-журналу України LuckyUkraine Тарасенко Олесі.



8 лютого в Шинок ресторан-легенда пройде церемонія нагородження Lucky Ukraine Media Awards. Це нагородження кращих журналістів, блогерів, фотографів, власників та головних редакторів ЗМІ та партнерів за версією 1-го блог-журналу України LuckyUkraine. Дата обрана не випадково, так як в цей день святкує своє День народження громадський діяч, засновниця LuckyUkraine та ГО ArtFoundation Олеся Тарасенко (Olesia Tarasenko).

"Завдяки медіа мільйони читачів, глядачів та слухачів оперативно отримують об'єктивну та правдиву інформацію. Кожен наш захід не можливо уявити без медійної підтримки, матеріали яких доповнюють наш життєвий літопис яскравими незабутніми сторінками. На медіа покладена важлива місія інформування, але нажаль ми мало приділяємо уваги людям, які стоять за кожним зі ЗМІ. І щоб не чекати літа, коли святкують професійне свято, ми вирішили привітати медіа-партнерів, які постійно тримають руку на пульсі подій та їх висвітлюють!", - зазначила Олеся Тарасенко.

Велике значення приділили організатори в виборі місця для церемонії, обравши автентичний ресторан Шинок ресторан-легенда. "Зараз дуже важливо пропагандувати все українське: виконавців, дизайнерів, медіа. У нас не було сумнівів стосовно цього ресторану, адже він дійсно унікальний своїм українським інтер'єром, вишуканою українською кухнею та самобутнім інтер'єр." - зазначила співорганізатор церемонії, засновник Be my media Ирина Цицилина (Irina Tsitsilina).

Ведучими заходу будуть: юна модель, блогер та ведуча Елизавета Рудыка (Ielizaveta Rudyka), топ-модель обкладинок чоловічих журналів Playbоy та XXL Evgenia Berezova та актор і ведучий Василь Васильович.

Учасників церемонії нагородження та іменинницю прийдуть привітати відомі виконавці: Ольга Василюк, Ксанті, Xeniya Vlasenko та Галина Солодка.

Генеральні партнері церемонії: ресторан-легенда Шинок, бренд JIMSHER-Ukraine, готель, для тих, хто цінує комфорт та сервіс, Favor Park Hotel, Maison Castel Ec, салони краси Twenty, Sotto Voce: beauty Hub, Саміт Книга та B2Ukraine.

Привітати номінантів церемонії прийдуть партнери та відомі особистості, серед яких Оксана Фурса, Вікторія Лісніча, Лілія Олійник, Світлана Кіцак та Олег Колібаба, художники Слава Займак, Маріанна Абрамова та Євгенія Харгрі, дизайнери Ліза Руденко, Наталія Бойко та Світлана Літвінова, Шутько Олена, Гончарова Людмила, Насікан Олександр тощо.

Номінанти церемонії:


Також організатори в рамках премії Lucky Ukraine Media Awards нагородять фотографів-партнерів, які актівно співпрацюють та підтрімують заходи.

В рамках заходу відбудеться показ вишиванок від бренду Voloshka та віночків дізайнера Надії Козаченко.

Модельна агенція Nikol Pro приготувала подарунок - торт для именинниці та всіх гостей премії!

Хостес від модельної агенції ModAs та Яни Козловської.

Вхід лише за запрошенням.
Стосовно участі, співпраці чи партнерства 0501306344


Комментариев нет:

Отправить комментарий