вторник, 4 декабря 2018 г.

Презентація нової пісні Галини Солодка "Барбі"

25 листопада в столичному ресторані Чайхона БАЗАР - chillout cafe відбулася презентація нової пісні Галини Солодка - "Барбі".
Галина Солодка - автор пісень, її композиції є в ротації на радіо, також вона є засновником конкурсу талантів "Покажи талант світу", приймає активну участь у різних благодійних проектах.
Ведучою вечора була юна блогер, модель та ведуча Єлизавета Рудика та ведучий і співак Михайло Білошапка.
В своїй промові Галина Солодка зазначила: «Я дуже щаслива, що презентація моєї нової пісні "Барбі" відбулася! Я дуже хвилювалася, однак усе пройшло чудово! Сподіваюся, моя пісня сподобалася присутнім. Щиро дякую усім гостям, партнерам, колегам-артистам, дизайнерам, ЗМІ, моделям, фотографам за участь та підтримку заходу, окрема велика подяка моїм подругам: співачці #XENA  та бізнес-леді, блогеру Олесі Тарасенко за допомогу в організації презентації, а Чайхона Базар за чудову локацію та привітний персонал. Обіцяю й надалі творити і співати для Вас!»
Привітати артистку з новинкою прийшли зіркові колеги: XENA, Ксанті, Світлана Островска, Маріанна Гавриш, Ольга Василюк, Євгенія Іноземцева, Марія Зафра, Ольга Розколотько та Katya Gver.
Подругу привітала XENA (Ксена), білорусько-українська співачка, автор пісень, власник порталів TuT-Ua.com та VTrendi.com.ua, член журі багатьох міжнародних фестивалів, зоозахисник,  обличчя брендів Defolians Lingerie та Trikomir, засновник та продюсер вокальних конкурсів "Живий звук" та "Співаюча красуня":
"Щиро вітаю мою подругу і колегу, талановиту співачку та автора пісень з презентацією пісні "Барбі". Була рада виступити організатором цього заходу і не дивлячись на погану погоду, численні форс-мажори, все вдалося - про це свідчив повний зал людей, посмішки присутніх та гучні овації! Безмежна подяка усім, хто долучився до заходу - брендам одягу, публічним особистостям, які виступили в ролі моделей на показах, артистам, інформаційним партнерам, спонсорам, які надали подарунки для розіграшу серед гостей і звісно закладу в якому відбувся захід - Чайхона БАЗАР. Винуватиці свята - Галині Солодкій, бажаю творчих злетів, натхнення та здійснення усіх мрій!»
Не лише привітати подругу, а й допомогти з організацією свята прийшла Олеся Тарасенко, засновник громадської організації «ArtFoundation», організатор творчих конкурсів і фестивалів для дітей «ArtKids Europe», засновник 1-го блог-журнал про цікавих людей та події «Lucky Ukraine», заступника начальника управління Державної служби зайнятості (Центральний апарат):
«Для нас сьогодні був важливий день і хочемо подякувати всім присутнім за підтримку і віру в наші проекти. Хочу привітати Галину Солодку з прем’єрою! Легка, запальна пісня, при цьому не позбавлена сенсу! Приклад того, як прості слова складаються в цікаві вірші і чудово лягають на музику! Як завжди, щиро дякую всім хто приєднався до нашого свята: дизайнери, виконавці, моделі, партнери, ЗМІ та гості!»
На святі на гостей чекав театралізований показ “Майкл Джексон” від Дитячої модельної агенції NikOl Pro. NikOL PRO - це київське модельне агентство для дітей і підлітків, яке допомагає дітям розкрити свій талант.:
«NikOl Рro - дитяче модельне агентство висловлює велику вдячність Олесі Тарасенко, за запрошення та організацію прекрасного вечора, де відбулася презентація пісні Галини Солодкої і показ колекцій від дуже талановитих українських дизайнерів одягу. Дякуємо за можливість виступити нашим моделям перед усіма запрошеними гостями. Бажаємо успіхів і процвітання в майбутніх заходах.»
В рамках презентації відбулися покази брендів: дизайнера Наталії Карук, 2 Льва та Будинку Моди Viktoria Grand.
Будинок Моди Viktoria Grand - авторська лабораторія, в якій народжуються яскраві ідеї і образи, об'єднані дизайнерами в унікальні колекції. Концепція Будинку моди Viktoria Grand - це злиття творчості, моди і дизайну в неповторному яскравому образі та стилі наших гостей. Образ жінки від Будинку моди Viktoria Grand - поєднання ідеального крою і безкомпромісної якості в кожній деталі наряду, який підкреслить вашу індивідуальність і статус.
Колекцію представили успішні жінки, для яких одяг від Будиноку моди Viktoria Grand- це частина повсякденного образу та ділового життя.
Наталія Індик, фінансовий консультант: «Viktoria Grand особисто для мене – завжди без ризикова інвестиція у власний образ. Це синонім успіху. Дякую за запрошення, - для мене це перший досвід як моделі, але все нове – це завжди драйв та натхнення».
Карук Наталія, модельєр та громадський діяч, успішна жінка України 2018 року, автор проекту «Намалюй мене завтра»:
«Мені дуже подобається ця мережа ресторанів. Мені дуже приємно, що мій одяг підходить і подобається всім без винятків. І мої роботи купують, при чому, без обмежень, тому що, все можна змінювати і комбінувати один з одним. Навіть, спортивний костюм можна одягати і з плащиком, який був одягнений на коктейльну сукню. Я вдячна кожній дівчині-учасниці за визнання і підтримку мого одягу, а значить і мене, як особистості! Я горда тим, що мій одяг презентували такі унікальні жінки! І більше всіх я дякую Олесі Тарасенко за те, що саме вона так сильно вірить в мене і цим заряджає мене на нові досягнення!
Щоб скажуть наші зіркові гості та моделі про презентацію Галини Солодкої?!
Кравченко Оксана, експерт з туризму, власник туристичної агенції “Orange”, засновник освітньої туристичної платформи “Orange”:
«Для мене цікавий досвід бути у ролі моделі на показі українських дизайнерів Наталії Карук та Viktoria Grand. У компанії з відомими українками демонстрували дуже гарний одяг. Усі моделі такі жіночні та зручні одночасно. Саме задоволення одягати такі речі. Чудові враження і гарна дружня атмосфера! Дякую Олесі Тарасенко за запрошення!»
Хорошкіна Лілія, мама шести діток, бізнес-леді:
«Хочу подякувати Олесі Тарасенко, за запрошення на презентацію пісні Barbie, прекрасної співачки Галини Солодка. В рамках цього заходу були представлені три чудових покази колекцій і мені випала грандіозна можливість взяти участь в кожному з цих показів, це були найяскравіші образи, це були найяскравіші емоції, це був яскравий вечір. Від себе хочу подякувати організаторам і всім учасницям, які були в цей вечір зі мною, ви все мега круті!»
Ланська Анна, керівник департаменту Нерухомості компанії «В.К. Груп» - будівництво, відродження недобудов в місті Києві :
«Дякую за запрошення! Дуже сподобалися колекції. Талановиті молоді дизайнери. Дуже хочеться побажати їм успіхів, натхнення і нових творчих ідей.»
Абрамова Маріанна, художниця, куратор міжнародних арт-проектів, арт-директор Культурного центру «АртЛайн»:
«В одному проекті об’єдналися музика та мода, краса та стиль. А ще успішні, енергійні, креативні жінки.  Радію успіхами українських дизайнерів. Було надзвичайно приємно презентувати одяг від Будинку моди «Victoria Grand» та дизайнера Наталії Карук. Тепла атмосфера, надихаючі знайомства. З таких зустрічей виростають нові яскраві проекти та крок за кроком вибудовується імідж країни. Дякую Галину Солодка за чудову пісню, презентація якої нас об’єднала. Браво організаторам за ідею та високий професійний рівень її реалізації!»
Серед гостей будуть розіграні подарунки від партнерів: сертифікати на салонні послуги від Sotto Voce: beauty Hub, сертифікати на туристичні послуги від Турагенства Orange, сертифікати від Будинку Моди Viktoria Grand, розпис тіла від Dery Star Ink тощо.
За чудові фото дякуємо нашим партнерам: Академії стиля Bless Beauty House:
«Вдячні організаторам за можливість участь в заході. Всі моделі суконь колекцій були виконані у витонченому стилі і відображали нові тенденції моди 2018-19. Образи і зачіски моделям створювали стилісти Академії краси і стилю "Bless Beauty House" Юлія Бондар і Аліна Кудрявцева»
Інформаційними партнерами вечора виступили понад 20 українських ЗМІ: Модний онлайн журнал - VTrendi.com.ua, EMOTION, LuckyUkraine, Main People Magazine", Harved online, Новини України Tut-Ua.com, Defile - Kids Fashion Magazine, МамаWOW, Модные Места / Style Spot, Dojo - Сайт Українського Успіху, Портал "Eurostar", DreamGo, Be my media, Studioofmydreams, Журнал-каталог моделей "Glyanec", Журнал Wellness - будь счастливой, Ivetta, Beauty Millenium тощо.

Комментариев нет:

Отправить комментарий