среда, 24 октября 2018 г.

Арт-вечір відомої поетеси Діанни Гольде в ресторані ALFA VITO від проекту ArtFoundation

Наталія Боркута, співробітник Державної служби зайнятості «Олеся Тарасенко та Олена Женевська, дякую Вам за запрошення на захід! У кожної людини є, властивий тільки їй, талант. У Вас прекрасні організаторські здібності, які проявляються в об'єднанні навколо себе талановитих, харизматичних і неординарних особистостей. Організовуйте частіше такі Арт-вечора, адже вони просто необхідні для наповнення, наснаги і переосмислення!»

Спонсори та партнери заходу: студія апаратного і ручного масажу «N & Y», де прекрасна господиня салону Наталія Вишневецька надала подарункові сертифікати для всіх жінок-гостей вечора.
Фотографи Олена Женевська, Сердюкова Ганна та Ушаков Олександр.
Візаж та зачіски учасниць показу Вікторія Кондратенко, Юлія Науменко і Маріам Мустафаєва
Медійні партнери вечора: LuckyUkraine, Super Lady magazine, Модные Места StyleSpot, Studioofmydreams, Глянцевий журнал Apriori, Harved online, Be my media, Dojo - Сайт Українського Успіху, Модний онлайн журнал - VTrendi.com.ua, Новини України Tut-Ua.com, Портал "Eurostar", Defile - Kids Fashion Magazine, EMOTION, МамаWOW, Beauty of millenium, Журнал Дипломат


Організатори висловлюють подяку всім артистам, які підтримали це починання і виступили на імпровізованій сцені Alfavito Hotel. Ми будемо продовжувати радувати ваші серця і душі зворушливим мистецтвом і магією слова і музики.

Комментариев нет:

Отправить комментарий