вторник, 5 июня 2018 г.

Всі таланти на сцені: «Karavan Kids Fest» стартує в червні

«Karavan Kids Fest» – масштабне дитяче свято для всіх, хто хоче спробувати свої Ксили в конкурсах краси, таланту і артпроектів.
9 червня ТРЦ «Караван» перетвориться в простір, де глядачі і гості побачать юних художників, моделей, показові виступи спортивних і танцювальних колективів, а також справжнє дефіле юних зірок.
В рамках фестивалю очікується відкриття виставки Міжнародного Конкурсу Дитячого малюнка ArtKidsEurope, учасником якої може стати кожен.
На конкурс приймаються твори дитячого образотворчого мистецтва – малюнки, виконані різними техніками на папері формату A3, роботи приймаються без рамок. Тема конкурсу «Мій фантастичний світ» об'єднає роботи юних художників, виконані в різноманітній техніці.
Учасникам від 4 до 17 років пропонується включити на повну безмежну фантазію і показати свій талант і майстерність.
«Наше завдання показати все різноманіття творчості і розповісти про образотворчому мистецтві як ефективний метод візуального мислення. В залежності від віку автора, роботи будуть представлені у восьми номінаціях. Техніка –  вибір юного художника. Обов'язковою умовою є папір, на якій виконана робота», - розповідає Олена Ріедик, голова конкурсного комітету ArtKidsEurope.
Всі роботи, прийняті для участь в нашому конкурсі в Києві, будуть експонуватися на міжнародній виставці в листопаді в Відні (Австрія). Виставка проходитиме спільно з австрійськими художніми школами.
Переможців конкурсу чекають сертифікат про участь, призи, а також подальша участь в художніх конкурсах в Австрії та Італії, запланованих в 2019 році.
У кожній віковій номінації буде складено підсумковий каталог робіт з описом, в якому розповімо про учасника і його техніці.
Оцінювати роботи буде компетентне журі, включаючи представника фабрики «Magnani1404» - виробника паперу для творчості.


Захід проходитиме за підтримки ГО «ArtFundation International». Засновники громадської організації Тетяна Коляда, Олеся Тарасенко та Олена Ріедик також будуть присутні на «Karavan Kids Fest».
Медіа партнери: журнал «Super lady» і «Super Kids», перший блог-журнал «Lucky Ukraine».


Подарунки та призи вже чекають учасників конкурсу.
Заявки на конкурс талантів: (095) 824 09 99, куратор Юлія,
прийом робіт на ArtKidsEurope: (068) 792 13 50, artkids2018@gmail.com.
З питань співпраці: luckyukraine1@gmail.com


До зустрічі в ТРЦ «Караван»!


Всі найяскравіші події, репортажі, інтерв'ю зіркових гостей і фотозвіти на сайті ТРЦ «Караван» Київ і каналі Telegram.
Коли: 09 червня, початок о 10-00
Де: Київ, вул. Лугова, 12, ТРЦ Караван

Більше інформації на сайті: kiev.karavan.com.ua.

Комментариев нет:

Отправить комментарий